? Demand förvärvar WhoToo, tillägger beteende uppgifter

Demand, som specialiserat sig på business-to-business marknadsföring och analys, på torsdag sade den förvärvade WhoToo, ett företag som ger beteendestyrning expertis.

Villkoren för förvärvet har inte offentliggjorts.

Chris Golec, VD för Demand, sade planen är att lagret WhoToo data och kombinera det med egen hand för att skapa en bättre bild av utsikterna för B2B-marknadsförare.

Demand använder IP inriktning för att identifiera viktiga personer och funktioner inom ett företag. I kombination med cookies, kan Demand marknadsföring moln användas för att bättre utsikter mål. WhoToo tar beteendemässiga data för att bygga dessa profiler och gör det möjligt för Demand att lättare komma in på nya marknader.

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

“Kombinationen av Demand och WhoToo ger oss möjlighet att rikta rikare segment och ge ett mervärde”, säger Golec.

Demand plattform syftar till att kombinera allt från IP inriktning till kakor till beteendedata för att rikta rätt personer vid rätt tidpunkt. Golec noterade att B2B-marknadsföring kretsar kring att hitta rätt människor istället för att rikta en stor demografisk eller masspublik.

WhoToo är lönsamt och även lägger till en uppsjö av ingenjörer till Demand. WhoToo kommer också att upprätta en Seattle brohuvud för bolaget, sade Golec.

Såvitt integration går, WhoToo säljer sina uppgifter främst genom uppgiftsmarknadsplatser. Demand marknadsföring moln integreras med viktiga aktörer som Salesforce, Adobe, Oracle och Google.

Demand största industri är tekniken, men har även kunder inom marknadsföring, bank, försäkring och företagstjänster. WhoToo hjälper Demand expandera in vertikaler såsom läkemedel, säger Golec.

Företaget stängt en $ 30.000.000 satsning runt i juli och har tagit upp $ 90.000.000 sedan start.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin