WWDC 2013: Hårdvaran Apple inte tillkännage

WWDC Apples, hårdvara meddelanden, (MacBook Air, Mac Pro och AirPort) är ganska cool, men det var lika mycket hårdvara som inte gjorde snittet vid gårdagens keynote. Här är en kort lista.

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, rörlighet; $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

En ny iPhone 5S / 6 – Medan vi fick en förhandsvisning av iOS 7, följt ingen ny iPhone hårdvara. Detta är inte förvånande eftersom utvecklare behöver för att få tag på de nya iOS och API: er och få sina program fungerar korrekt med iOS 7 innan en ny iPhone släpps. Leta efter en ny iPhone i höst.

Nya iPads – Jag personligen hoppas på en Retina iPad mini igår, men tyvärr var det inte tänkt att vara. Vissa tillskriva det till komponenter, spekulerar att Retina panelen är fortfarande inte tillräckligt tunt för att passa in i iPad mini är mindre ram, medan andra spekulerar att batterierna behövs för att driva en Retina mini är inte tillräckligt tunn och / eller inte leverera acceptabla körtider ännu.

Nya MacBook Pro – Medan Apple gav oss en trevlig uppdatering till den populära MacBook Air (om än utan en Retina panel) det inte släppa en bula till MacBook Pro (eller en med en tunnare formfaktor). Detta var inte överraskande men MacBook Pro var precis uppdaterat i oktober 2012 och det redan har en Retina display alternativ. När arbetshästen MBP får sin slutliga bump (sannolikt på hösten eller Q1 2014) leta efter det att ärva Intel Haswell chip, PCIe SSD och 802.11ac Wi-Fi som bara kom, i den nya “Air.

iWatch – Jag är inte förvånad över att Apple inte meddelat sin ryktas klocka igår. Som jag skrev i, min bit handikapp WWDC, tidpunkten är inte rätt för iWatch. Även om Tim Cook finner wearables “oerhört intressant” och Apple har ansökt om ett varumärke på termen “iWatch” hårdvaran är inte redo för prime time. iWatch är en helgdag kvartalet produkt om det någonsin funnits en.

Apple TV: n verkar vara ett skämt på denna punkt och nästan ingen väntade en att komma fram till WWDC, så låt oss bara sätta det ett dåligt för tillfället.

Vilken hårdvara var du i hemlighet önskar Apple skulle tillkännage?

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå