Orica tecknar AT & T för IP VPN

AT & T-lösning kommer att ge Orica globala personal tillgång till sina order och uppfyllelse system baserade i Melbourne.

“Lösningen har utformats för att ge tillförlitlig och flexibelt stöd global infrastruktur för att underlätta Oricas $ 10.000.000 SAP konsolideringsprojekt,” AT & T sade i ett uttalande denna eftermiddag.

AT & T valdes före “flera globala konkurrenter som var budgivning för kontraktet” på grund av bärarens “global räckvidd och lång erfarenhet i leveransen av IP-baserade lösningar”, Orica chef för IT delade tjänster, David Vranes, sade i påståendet.

Orica är verksamt i 100 länder och har 14.000 anställda, enligt uttalandet.

Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant

SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse

Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award

SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget

Stora datamängder, Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant, stora datamängder, SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse, SAP, Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award, stora datamängder, SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget