Zendesk preps för fler anslutna enheter med Embeddables debut

Amazon kanske stoltsera på stormsteg, och speciella tablett funktioner, det gör att förbättra och ge kundservice.

Vilka är de viktigaste aktörerna och vilka är de bästa teknik för att se upp för i fordonsindustrin i år?

Men Zendesk, ett mjukvaruföretag som gör sitt bröd och smör ensam kundservice, har som mål att en upp online detaljhandeln titan med en ännu mer allestädes närvarande mobil funktion.

San Francisco-baserade företag har just presenterat Embeddables, som egentligen är en svit av inbäddningsbara funktioner för att ingjuta kundsupport och engagemang i mobila, webbaserade och spel appar.

Några av de bjudet fördelar realtid chat mellan kunder och stöd reps samt förmågan att erbjuda hjälp inom en app i stället för att återgå till en hemsida för ytterligare kommentarer.

Utöver online kundservice och e-handel, package deal ytterligare ställer upp Zendesk för fler anslutna enheter och slutpunkter, eller enklare, Internet of Things rörelse.

I onsdagens tillkännagivande Zendesk citerade Gartner forskning från juni 2014 att 35 procent av all kundsupport kommer att bero på mobila enheter med 2017.

Zendesk är för närvarande över 48.000 kunder talar mer än 40 olika språk över 150 länder via huvudsakligen webbaserad kundtjänst programvara och supportärende programvara.

Adrian McDermott, chef för produktutveckling på Zendesk, anade i tillkännagivandet att Embeddables-baserade lösningar kommer att ge mer sammanhang kundinteraktioner, stärka produkten och plattformen totalt.

Data Management, Godan, mata världen med öppna data, stora datamängder, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, moln, Ansluten behöver moln era bättre nätverk, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Zendesk Embeddables finns nu tillgängliga gratis för alla kunder på kundservice plattform. För nu, Embeddables består av en ny utveckling mobil programvara kit, som kan bäddas med en kodrad. Det följs av en webb widget som kan läggas till webbplatser eller appar med bara “tre klick” för att inrätta självbetjäningshjälpcenter.

Godan, mata världen med öppna uppgifter

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

Ansluten behöver moln era bättre nätverk

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip