Virgin Media lanserar Tube Wi-Fi prissättning som 20 fler stationer bli ansluten

Virgin Media har förlängt sitt tunnel Wi-Fi-nätverk till 20 fler stationer, och meddelade pay-as-you-go prissättning som kommer att träda i kraft när den börjar laddas pendlare för tjänsten i början av nästa år.

Belsize Park, Notting Hill Gate, Camden Town, Seven Sisters, Chalk Farm, South Kensington, Highgate, Swiss Cottage, Mornington Crescent, Bounds Grön, Balham, Finsbury Park, Clapham Common, Holloway Road, ovala, Russell Square, Clapham South, Turnpike Lane, Lancaster Gate, Wood Green

Stationer läggs till Virgin Medias tunnel Wi-Fi-nätverk på tisdag inkluderar Notting Hill Gate, Russell Square, Balham och Finsbury Park. (En fullständig lista över de 20 stationer finns på nästa sida.)

Ytterligare 28 stationer beror att få Wi-Fi i början av 2013, vilket innebär totalt upp till 120, enligt Virgin Media. Däremot har bolaget tidigare sagt det förväntas slå, 120 stationer milstolpe i slutet av detta år.

Förseningen har inte varit orsak av tekniska problem, en Virgin Media taleskvinna berättade webbplatsen. “Vi hoppades att få dem alla gjort under 2012”, sade hon. “Det har varit ett förståe upptagen år så vi har tittat på utbyggnaden tillsammans TfL. Efter att ha tagit en titt på det, fokuserar vi på 92 stationer i år och vi kommer att fortsätta att utbyggnaden under 2013 för att nå 120.

Wi-Fi-tjänst är för närvarande tillgänglig för alla pendlare gratis. Från början av nästa år kommer Virgin Media att börja ladda några pendlare för att få tillgång till tjänsten, tillkännager på tisdag pay-as-you-go alternativ som kommer att finnas tillgängligt en daglig pass kostar £ 2, en vecka pass för £ 5 och månadsvis passerar på £ 15.

Virgin Media mobila eller bredbandskunder kommer fortfarande att kunna använda tjänsten gratis nästa år, vilket kommer Vodafone, Orange, T-Mobile och EE mobilkunder, efter, operatörer träffat en överenskommelse med Virgin. Som ett resultat kommer Wi-Fi vara fri att 76 procent av Greater London befolkningen, sade Virgin Media.

Passagerare som inte vill inte betala kommer fortfarande att kunna få tillgång till en hemsida med reseinformation om, tillade den.

De senaste 20 stationer på tunnelbanan till, ta emot Wi-Fi, är

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden