SAP kan vara kärnan i digital omvandling, moln, IoT, säger VD McDermott

SAP vd Bill McDermott sade analytiker han skulle vidarebefordra ett internt dokument för att illustrera vad S4 HANA kan göra som han skisserat en vision som gör hans företags applikationer en möjliggörare för företag omvandling.

McDermott, talade på SAP: s kapitalmarknadsdag i New York, var pitching analytiker på företagets öppenhet, förmåga att navigera nya trender och hålla sin kärn licensiering och support företag på rätt spår.

Som ett varumärke, är SAP: s plan för tydlig. innovation Co-marknaden tillsammans med kunder som Under Armour att höja profilen för företaget.

Här är SAP: s teknik och affärer syn på världen.

I ett nötskal, McDermott, tillsammans med CFO Luka slem, beskrivs en SAP som kan vara ett moln vinnare samt en som är i mitten av sakernas Internet. Längs vägen, McDermott hånade specialitet moln spelare som Arbetsdag, men gjorde erkänna att SAP run enkel och levande meddelanden har tagit tid att smälta. SAP VD knackade också hårdvara lyckliga rivaler (tror Oracle).

Dessutom: SAP förstärktes av en stark efterfrågan på moln | “Konsumenterna fick bortskämda av Googles: UX revolution pågår på SAP | SAP VD McDermott förblir VD efter att ha förlorat öga i olycka

“Vi har inte några dåliga affärer. Vi är inte i hårdvaran verksamheten. Vi talar om utplånande hårdvara spenderar”, sade McDermott. Innebörden är att SAP kan vinna genom att fokusera på vertikaler samt vara öppen.

McDermott slagna syn följdes upp av slem affärsmodell prata. Slem tonhöjd analytiker är att det kan samla nästan 30 procent av sina intäkter 2020 från molnet, expandera förutsägbara intäkter och bevara sin kärnverksamhet.

Slemsyra noteras att varje affärs SAP körningar kommer att ha en annan marginal profil, men de kommer inte att ställas mot varandra. Till exempel, kommer SAP: s privata moln enhet har lägre marginaler, men förbli kritisk. Tjänster kommer också att vara kritisk, sade han.

Vi behöver för att optimera tjänster för resultat för våra kunder “, säger slem.” SAP är unik. Vi växer snabbare än de flesta av de rena spel moln leverantörer och vi har en växande kärna. Vi har en enorm förtroende för 2016 och därefter.

Här är en titt på vad slem beskrivs.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet