Vyn från Ciscos rodret

I en intervju med News.com, Cisco Systems vd John Chambers beskriver Ciscos idealisk övertagande mål som ett företag med “cirka 100 personer, främst på ett ingenjörs produktområde, med bra ingenjörer som är på väg att få en ny produkt ut (eller har just kommit ut.) “om samtalet av Nortel som ett möjligt förvärv mål, säger han

Jag har velat samarbeta med Nortel för fem till sex år. Jag tror fortfarande att – mycket som vi gjorde med IBM och Ericsson – strategiskt partnerskap är rätt väg att gå. Förvärv har en mycket högre risk.

Chambers diskuterar sin ledningsfilosofi (han tar sin ledande signaler från tidigare General Electric vd Jack Welch), korruption inom telekomindustrin, och hans planer för styrning Cisco genom den senaste omgången av konsolidering …

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera