VMwares AirWatch, HP skapa integration pakt

VMwares AirWatch enhet på tisdag sade att det kommer att samarbeta med Hewlett-Packards företagsenheten på mobila programvara för hantering distributioner.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Partnerskapet, meddelade på VMworld Europe ger AirWatch mer genomströmning och belyser hur företaget mobility management leverantör rider hagelgevär på VMwares mycket större distributions fotavtryck.

Att köpa Enterprise Mobility Management: Hur viktigt är oberoende?

För företag, till mobila enheter om att bli irrelevant

Enligt affären kommer HP Managed Mobilitetstjänster, som har cirka 570 globala kunder, integrera AirWatch att erbjuda mobila enheten och applikationsförvaltning samt en portal för att erbjuda funktioner som single sign-on till appar och köra dem från vilken källa som helst.

AirWatch kommer också att levereras via en molnmodell. Chris Moyer, rörlighet och arbetsplats praktiken leder och CTO för HP Enterprise Services, sade hans grupp hanterar allt från mobila enheter till bärbara datorer och skrivare. HP har olika Enterprise Mobility Management partnerskap, men beslutade att göra AirWatch en headliner roll.

“Integrationen sker i förväg med förenklad autentisering och en single sign-on modell med fördefinierade policies”, sade Moyer.

När det gäller prissättning, kommer HP-AirWatch paket sättas per användare. Att prissättningsmodell blir allt vanligare, men Moyer noteras att vissa kunder föredrar att debiteras baserat på antalet enheter i området. Som medarbetare börjar använda flera enheter, kommer sannolikt att bli normen användarbaserad prissättning.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien