Virgin Australia går Wi-Fi, uppgraderar incheckningssystem

Virgin Australia vd John Borghetti bekräftades under flygbolagets bolagsstämma (årsstämma) i går att det kommer att migrera till ett nytt bokningssystem som kallas SabreSonic CSS i januari nästa år.

? Banking, CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Enterprise Software, TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affären med jordbruk, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, NBN, NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow

Det nya systemet kommer att förbättra kunden erkännande, och kommer att bidra till att integrera sina allianspartners Air New Zealand, Delta Air Lines, Etihad Airways, och Singapore Airlines i bokningssystemet. Det kommer också att ge bättre synlighet för bolaget resebyråer som gränssnitt med dess bakomliggande system.

Flyttar till ett enda bokningssystem och koden kommer att eliminera dubbelarbete och göra det möjligt för resebyråer att boka Virgin Australia flyg med större lätthet och förtroende.

Flygbolagets nuvarande systemet, Navitaire New Skies, har drabbats av flera misslyckanden, inklusive en tidigare denna månad, och flygbolaget har varit, angelägna om att rulla ut sabel systemet, efter att ha meddelat sin avsikt att göra det i november förra året.

Borghetti bekräftade också att nästa månad, kommer flygbolaget att börja rulla ut under flygning Wi-Fi-system som det har varit, att utveckla med Lufthansa Systems, tidigare kallats “BoardConnect.

Det kommer att göra det möjligt för passagerare att strömma on-demand innehåll från flygplanet till sina personliga enheter.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

NBN kommer att sätta Australien i en “ledande ställning”: Bill Morrow