Video: Yahoo vd Terry Semel och Tom Cruise på CES

Video: I enlighet med traditionen av trav ut stjärnorna på CES med filmer eller musik för att främja, tidigare Hollywood-mogul och nu Yahoo vd Terry Semel uppmanade sin gamla vän Tom Cruise, liksom Ellen DeGeneres, att krydda sin grundton, som lidit några buggar. Cruise var främja hans nya film, “Mission Impossible III”, som är debuterar i maj. Titta på videoklippet, som inkluderar filmtrailer.

CES, Bränsleceller kommer av ålder på CES 2016, CXO, Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovationer som betyder, CES, Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle, Amazon, CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)

Cruise och DeGeneres var inte de enda stjärnor att dela huvud scenen. Intels vd Paul Otellini omgav sig med Lori McCready, Morgan Freeman, Tom Hanks, Danny Devito och Brian Silberling. Sony chefen Howard Stringer hade också Tom Hanks, främja sin nya Sony film, DaVinci koden, tillsammans med regissören Ron Howard och producenten Brian Grazer, liksom boken författaren Dan Brown. Bill Gates delat scen med Justin Timberlake.

Intels vd Paul Otellini surround av stjärnorna. Foto: Doc Searls

Bränsleceller mognat på CES 2016

Business, tech ledarnas utmaning: Att hitta innovation som räknas

Ed Bott Weekly Wrap: CES 2016, Cortana på Cyanogen, mer Windows 10 integritet kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo Alexa spelar en huvudroll (och hon är inte ens där)