Salesforce AppExchange passerar 2 miljoner appinstallationer

Salesforce AppExchange har passerat 2 miljoner installera varumärke för affärsapplikationer.

Milstolpen belyser hur Salesforce plattform stadigt bygga ett ekosystem för utvecklare. Företaget App Store marknaden ganska splittrad, men Salesforce är bland de största. Google har också ett stort företag app marknaden som gör Intuit för mindre företag.

Med siffrorna

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra års stasis

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Det tog 6 år för AppExchange att slå 1 miljon installationer och 2 år att träffa 2.000.000;. AppExchange har 1,966 program tillgängliga idag, upp från 1700 den här gången för ett år sedan,. Det finns 10.000 installerar en vecka,. En installation var 40: e sekund . 92 procent av program installeras minst en gång var 90 dagar,. 70 procent av Fortune 100 har installerat en app,. Det finns mer än 10 industrikategorier,. Sammantaget Salesforce har nå ut till utvecklare och bygga sitt ekosystem.

Utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, säkerhet, Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra års stasis, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, mål att ersätta tekniken bakom Zip