Säg efter mig: Det finns ingen perfekt smartphone

Jason Perlow vill bryta upp med Android. Han är desillusionerad eftersom Samsung Galaxy Nexus på Verizon bara inte uppdateras. Slänga i fragmentering, uppdatera politik och buggar och Perlow har nästan haft det.

På andra sidan av vad som blir en smartphone duopol du kan snurra i en cirkel och slå någon som är en uber-fan av Apples iOS. Och ja det finns RIM supportrar tillsammans med Windows Phone fans också.

Nedre raden: Det finns ingen perfekt smartphone. Det är en personlig preferens och medan företagen kan skruva upp kungligt — RIM till exempel — en hel del av dessa enheter börjar att smälta samman. Och de kommer alla att irritera dig, men på olika sätt.

Jason Perlow: Jag är utled på Android | Nexus S: Även Google kan inte göra Android-uppdateringar

Jag lärde mig detta ingen Dreamphone lektion för några veckor sedan när i London. Min personliga telefon råkar vara en Samsung Galaxy Nexus på Verizon — det handlar om LTE för mig — och arbetstelefonen är en iPhone 4S. delar ut Android-enheter och iPhone idag.

Kort sagt, skulle iPhone på AT & T arbeta utomlands. Verizon CDMA / LTE-enheten var en tegelsten i London utan Wi-Fi.

Min smartphone världen.

Liksom Perlow Jag har haft det med Android i många avseenden. Ikonerna blir gammal. Ice Cream Sandwich är trevlig, men inte banbrytande. Jag ser fortfarande alltför många kraft stänger.

Som ett resultat, tänkte jag att jag skulle använda iPhone exklusivt och sedan se det ljus som varje Apple fan pojke sa att jag skulle se. Visst nog, jag gillade iPhone 4S. Men jag missade den stora skärmen på Galaxy Nexus. Jag missade också en del av Android funktioner och vanor som jag hade med operativsystemet. Android geeked ut och kräver en del justeringar, men jag har spelat tillsammans och uppenbarligen haft det lite. Google integration är också till hjälp med verktyg som Dokument. Den lilla-ish iPhone-skärmen var lite av en besvikelse över tiden.

Samtidigt som leker med en Windows Phone-enhet är en ögonöppnare slags också. Det är enkelt. Det aggregerar information fint. Det kan vinna över mig.

Men lita på, en Windows Phone skulle förmodligen irritera mig efter några dagar också. Som tidigare BlackBerry användare jag redan vet att det finns egenheter som skulle reta mig.

I slutändan, smartphones är en hel del som makar — de är inte perfekt och då och då kan irritera skiten ur dig. Men vi människor hålla jagar drömmen och söka efter perfektion.

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende