Du åker Michael Lynn!

Det kan vara för tidigt att chime på sidan av Michael Lynn, ISS ingenjör som orsakar experiment på Black Hat denna vecka. Men han visar tecken på martyrskap och kan komma en Internetsäkerhet hjälte,. Enligt detta på Washington Post, presenterade Mr Lynn och visade en Cisco IOS sårbarhet som är ganska allvarligt. Cisco och ISS hade följt det normala förfarandet att hitta en fix under de senaste fyra månaderna och Cisco kritiserades för att samarbeta närvarande men drog ut och pressade konferensen och ISS att dra presentationen. Lynn avgick från ISS i denna fråga.

Naturligtvis hela historien är inte ute ännu, men man måste beundra en ingenjör som fastnar på sina vapen mot hög effekt påtryckningar från sin arbetsgivare och Cisco. Jag vet att jag beundrar honom.

Cisco köper behållaren startup ContainerX

Tech arvet från de olympiska spelen i Rio

Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstruktureringen

? Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera

? Nätverk, Cisco köper container start ContainerX, innovation, tech arvet från de olympiska spelen Rio, Sakernas Internet, Cisco kommer att skära 5.500 jobb i senaste omstrukturering, nätverk, Cisco Ax upp till 14.000 anställda: Rapportera