Vilka uppdateringar till Mac Mini, iMac kommer Apple tillkännage på iPad Mini event?

Medan huvudrätt, Apples 23 oktober pressevent, kommer förmodligen att vara lanseringen av den efterlängtade iPad Mini tablett, det finns alltid dessert på menyn vid dessa sammankomster. (I Steve Jobs eran, skulle det vara “en sak” en del av sitt tal.) Det finns redan talar om att en 13,3-tums MacBook Pro med Retina Display kommer att införas, och det finns rykten om att Apple kommer att presentera uppdaterade iMac och Mac Minis på tisdag också.

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, rörlighet; $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Med den kommande julhandeln snart bland oss, gör skrivbordet uppdaterings mening, men vilka former kommer det att ta? Det skulle vara mycket troligt att systemen skulle få Intel Ivy Bridge-processorer alternativ, som skulle omfatta förbättrad integrerad grafik för basen Mac Mini. På tal om grafik, kan Apple skickar de nya datorer med AMD: s senaste Radeon 7000 grafikkort – just nu dyrare Mac Mini konfiguration och alla iMac fartyg med Radeon 6000 mobila processorer.

Rumormongers har dock mestadels uteslutas att iMac får Retina Display uppdateringar (för tillfället), men en kinesisk hemsida hävdar att de kommer att få en ansiktslyftning med en tunnare design som liknar en vattendroppe. De förmodligen kommer också att ha skärmen limmas på glasfronten (minst 21,5-tumsmodellen) för att förbättra bildkvalitet.

Andra förbättringar kan vara i vägen för nya anslutningsmöjligheter. Medan de nuvarande Mac-datorer sport Thunderbolt ingångar, skulle det vara logiskt att Lightning-kontakten på den nya iPhone 5 (och kanske helt nya iPads) skulle ansluta sig. Mac Mini och iMac fortfarande har USB 2.0-portar, så flyttar till USB 3.0 kan vara en annan spec förbättring. Feber säger att det tippas av att Mac Mini kunde få 16GB eller ens 32 GB RAM.

En sak som inte kan förändras är prissättningen för Mac Minis och iMac. 9to5Mac rapporterar att det inte blir någon förändring i prissättningen – start priset för Mac Mini kommer att förbli $ 599 och $ 1199 för iMac.

Vad uppgraderingar vill du se Apple ger Mac Mini och iMac? Låt oss veta dina idéer i Talkback nedan.

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå