Samsung Pay stöder alla amerikanska detaljhandeln medlemskap och lojalitetskort

Samsung Pay lanserades i USA i september 2015 och har fortsatt att lägga till nya finansiella institutioner och presentkort stöd på en regelbunden basis. Idag meddelade Samsung att tjänsterna stöder nu alla amerikanska detaljhandeln medlemskap och lojalitetskort.

En nästan perfekt smartphone?

Som Samsung Pay fortsätter att rulla fysiska kort i sin tjänst, är min plånbok blir lättare och lättare med framtidsvision av att ha allt på min telefon en möjlighet. Jag vet att vissa försäkringskort nu stöder Samsung Pay och det verkar det sista hindret kommer att få körkort i en acceptabel elektroniskt format.

Om du är som jag, har du förmodligen flera detaljhandels medlemskap och lojalitetskort, en del i form av små kort som går på din nyckelring. Mitt problem är att jag inte bära alla dessa kort så ofta förlorar på att få några fördelar från dessa kort kvar hemma. Samsung hävdar att den genomsnittliga amerikanska hushållet bär nästan 30 lojalitetskort och om du tog en topp i min frus väska du skulle se ungefär dubbelt så staplade i olika fickor.

Nana Murugesan, VP av strategi och verksamhet för Samsung Electronics America, påstår

Samsung Pay är en fantastisk mobilt betalningssystem till stor del på grund av dess magnetiska säker överföring (MST) funktionalitet som låter dig använda tjänsten överallt där ett kort kan dras i en betalterminal. Jag älskar att dra ut min Samsung Galaxy S7 Edge att betala för saker på butiker där expediten säger Apple Pay eller Android Pay stöds inte.

Det finns ett stort antal finansiella institutioner som stöder Samsung Pay, men USAA Federal Savings Bank är ännu inte en av dem. Jag måste använda min backup Bank of America kreditkort för Samsung Pay transaktioner.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell