RIM: Verkligen, är fördröjningen i nya operativsystemet BlackBerry 10 bra?

Så låt mig få detta rakt: förseningen av nya operativsystemet BlackBerry 10, den som är tänkt att vända bolaget, är bra för företaget?

Det är vad RIM: s nya vd, Thorsten Heins, uppgav vid det årliga företagsmöte på tisdag. Förutom att vilja få enheten rätt, sade han att skjuta releasedatum var bra eftersom det kommer att innebära mindre konkurrens över xmas semester,. Vid denna punkt i att lyssna på Thorsten Heins tala, jag slog min panna. Det är bara så mycket fel med vad och var inte sagt. Det gör du fråga att giltigheten av de uttalanden,. Först, jag får inte hur saknas julhelgen, och de miljarder dollar konsumenterna spenderar kan vara en bra sak. Verkligheten är att RIM behöver kontanter. Utan ett inflöde kommer att ha något sätt att producera, marknadsföra och leverera den nya enheten. Strunt samma att fler iPhone och Android-enheter kommer att ha tagit vad några icke-företags konsumenter lämnades till Blackberry,. För det andra, det fanns ingenting om försäljningen av bolaget. Ingenting om vilka alternativ JP Morgan kan ha upptäckt, eller sätta på bordet. Ingenting om nya tillämpningar som i högsta grad saknas för denna enhet. Och ingenting om vad som kommer att hända om enheten är en icke-starter,. Det förefaller mig som RIM är helt enkelt köpa tid,. De behöver tid för att få en produkt i ett beredskapsläge. Tid att få en partner att investera i “potential” framtid. Och tid att fortsätta dra nytta av företaget. Det är vad jag hört, att inte tala om vad som sades,. Aktiekursen sjönk 5% efter konferensen slutade enligt Reuters. Artikeln bjudet alla RIM: s prestationer, men misslyckades med att fråga: “vad har du gjort för mig på sistone,? Det finns en allmän enighet om att, vid denna tidpunkt, det enda som håller RIM flytande är företagsanvändare och enligt. CNNMoney, “det är inte bara konsumenterna som överger RIM: s QWERTY-enheter till förmån för iPhone och Android smartphones. Ett växande antal företagskunder dikning RIM för så kallad” föra din egen enhet “program som låter anställda använder sin smartphone val på arbete. “, svor att återvända RIM i ett”. mager, medel, jakt maskin “, är ord någon som inte riktigt berätta vad som verkligen händer får tiden utvisa,.? vad tror du prata tillbaka och Låt mig veta.

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende