Red Hat intron lagrings apparaten Amazon Web Services

Red Hat är trav ut sin egen virtuella lagrings apparaten Amazon Web Services för att flytta företaget datacenter filer till molnet.

Bygger på bygger på tidigare Gluster teknik förvärvades av Red Hat i 2011, denna lösning utformad så att företag att förlänga skalbar NAS lagring till molnet med stöd för ytterligare molnleverantörer i framtiden.

I grund och botten, kan användare använda denna apparat för att skapa ett utrymme som antingen kan fungera som en stor pool av resurser för att få tillgång till ofta eller som ett moln lagringsutrymme för dataspill.

Red Hat Virtual Storage Appliance för AWS värd två alternativ för säkerhetskopiering: synkron och asynkron filreplikering.

Synkron replikering möjliggör för redundans och skydd i en enda datacenter eller över flera datacenter och regioner. Asynkron geo-replikering erbjuder datatillgängligheten i alla AWS regioner. Lagrings apparaten är bjudet att vara redo att sättas in inom några minuter.

Användare kan också aggregera både Amazons Elastic Block Storage de Elastic Compute Cloud data för en lätt tillgängliga lagringspool i molnet. Detta bör utplåna kapacitetsbegränsningar och jämna ut resultat buggar.

Red Hat lovar också att med denna lösning kommer företagen inte att genomföra några ändringar till existerande applikationer för molnet dataåtkomst.

Red Hat Virtual Storage Appliance för Amazon Web Services finns nu.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

? Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag

? Från och med Linux i början

Red Hat utökar Red Hat Enterprise Linux livscykel till tio år, Kolv fartyg nya moln OS baserad på Openstack, IBM Open Virtualization Alliance, oVirt och KVM Update, Microsoft söker öppen källkod expert för att hjälpa till att sätta Linux på Azure, Gartner: Identitet en hävstång av kontroll, 6 trender för 2012

Linux överlevnadsguide: Dessa 21 program kan du enkelt flytta mellan Linux och Windows

Enterprise Software, söt SUSE! ? HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Red Hat fortfarande planer på att vara Openstack företag, Enterprise Software, Från och med Linux i början, Linux, Linux överlevnadsguide: Dessa 21 program kan du enkelt flytta mellan Linux och Windows