Pogoplug av serie 4 erbjuder personlig molnlagring för $ 99

Pogoplug tillkännagav idag Series 4, den fjärde generationen av sin Pogoplug linje. Utformad som en förlängning av Pogoplug nyligen tillkännagivna Pogoplug Cloud Series 4 överbryggar gapet mellan två lagringsalternativ – den fysiska och den molnbaserade.

Series 4 erbjuder ett par USB 3.0 slots, en SD-kortplats och en SATA-port för att koppla in 2,5-tums hårddiskar, tillåter användare att ansluta en mängd olika lagringsalternativ till en enda enhet. Enheterna kopplas sedan till ett hemnätverk via Series 4: s Ethernet-anslutning. Pogoplug säger Tanken är att skapa en “personliga moln” som är knutet till en fysisk enhet vars innehåll användare kan komma åt överallt.

På $ 99, är serien fyra lite pricer än Pogoplug Classic och Pogoplug Mobile, som är prissatta på $ 49 och $ 79, respektive.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden