? Vill hyper helskärm annonser på din nya Apple Watch?

Mobila annonsbörs TapSense har aviserat en ny annonsplattform för den kommande Apple Watch erbjuder annonsörer ett nytt sätt att rikta sig till konsumenter utan att använda bannerannonser.

Apple Watch tar den digitala Crown, Apples iPhone 6, Apple Watch utrullnings: Vinnare och förlorare, Vad är rätt (och fel) med Apple Watch

Det återstår att se exakt vilka regler Apple kommer att lägga ner för annonser på Apple Watch, men utan någon officiell ord från bolaget på hur de ska hanteras, har marknadsförare klev in med sin egen ta på reklam, ta några ledtrådar från hur Android Wear utvecklas.

TapSense på måndagen meddelade en programmatisk annonsplattform för utvecklare att rikta ägarna av Apple Watch. Enligt Ash Kumar, grundare och VD för TapSense har Apple Watch potential att bli av bannerannonser med nya bärbara-centrerad format.

Den “globala antalet adresserbara handleder” skulle kunna vara marknadsmöjlighet för Apple Watch hävdar en analytiker.

“Apple Watch har potential att bli en kategori disruptor liknar iPod eller iPhone och vi tror att det ger stora möjligheter för varumärken och utvecklare att leverera engagerande upplevelser för konsumenterna”, säger Kumar.

Enligt företaget, beta TapSense SDK “utnyttjar nya interaktiva gränssnitt som stöds av Apple WatchKit såsom urtavlor, blickar och helskärm erfarenheter samtidigt att bli av bannerannonser”.

Att se vad TapSense innebär, det finns ingen anledning att leta längre än Android Wear, som stöder sponsrade anpassade urtavlor tillverkade av spel företag och andra märken.

TapSense vill också att leverera den heliga graal för mobil annonsering genom hyper-lokala annonser som är beroende av Apple Watch användning av en iPhone GPS. Ett exempel det ger upp är kuponger – säga, för kaffe i en närliggande café – som upptar hela skärmen på enheten.

TapSense ser också möjligheter att utnyttja Apple Watch integration med Apple Pay. Eftersom enheten är på handleden i stället för i en ficka, har det mer potential att konvertera kupongerbjudanden till inköp.

Som TapSense medger, bör dess meddelande inte tas som en indikation på hur Apple kommer att hantera annonser för sin Smartwatch, med tanke på att både TapSense SDK och Apples WatchKit SDK är både i beta och kan komma att ändras. Dessutom har Apples vd Tim Cook sade tidigare att dess verksamhet är inte så beroende av annonsintäkter, trots sin egen iAd mobila annonsnätverk. Dessutom har Apple redan tagit en hård attityd mot reklam för sina HealthKit och HomeKit SDK.

TapSense klar igår att dess ursprungliga inlägget “felaktigt nämner stöd för urtavlor” och att “för närvarande, den WatchKit SDK inte ger utvecklare tillgång att titta på ansikten”.

Dessutom kommer TapSense SDK inte integreras direkt med Apple Pay. “För att lösa en kupong från en annons, skulle det behöva ha en läsbar streckkod som kan skannas på försäljningsstället, eller annons kan läggas till Passbook och sedan levereras till Apple Watch att lösas”, TapSense förklaras.

Apple Watch

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod