Verizon lägger säker moln anslutning till Amazon Web Services

Cloud computing är omättligt sluka flera av backend tjänster som kraftföretag. Men vissa företag har program med integritet, säkerhet och regulatoriska krav som utesluter molnet. Här är hur man hittar rätt mix av offentliga moln och privata moln.

AWS oroa felplacerad: Välkommen till mognads moln, Equinix framstår som hybrid moln linchpin, Verizon lanserar privata IP moln interconnect tjänst, Forskning: 70 procent använder eller utvärdering av en hybridmolnlösning, Hybrid moln: Vilken väg kommer saldot spetsen mellan offentliga och privata ?

Verizons företagsenheten sade på tisdagen att den kommer att lägga Amazon Web Services till dess Secure Cloud Interconnect service tillsammans med Microsoft Azure.

Flytten belyser hur företagskunder blir allt knyta moln tillsammans med sina privata moln och datacenter infrastruktur. Verizons Secure Cloud Interconnect (SCI) ger kunderna möjlighet att hantera bandbredd och applikationer via flera moln.

SCI är byggd på AWS “Direct Connect-tjänsten som gör det möjligt för kunderna att tillhandahållande molntjänster i farten. SCI med AWS Direct Connect kommer att finnas tillgänglig i norra Virginia, Silicon Valley och London. Asia Pacific kommer att vara upp i slutet av oktober.

I april meddelade Verizon att dess SCI tjänsten skulle ansluta sig till Microsoft Azure. Som en del av affären, Verizon sade att företag som använder Equinix datacenter direkt kan få tillgång till SCI.

mer läsning

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, moln, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet