Varför skulle Apple gör en 7-tums iPad? Barnen

Medan Apples produkter har alltid varit svalt bland studenter (även tillbaka i stenåldern när jag var en grund), företaget blev verkligen en vanlig närvaro när iPod, och sedan iPhone, blev hits med gymnasieelever, då tweens, och även grundskola barn. (Om du inte har barn, lita på mig om detta.)

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, hårdvara, medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment, Apple, Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna, Apple, hur man kan titta Apples iPhone händelse lever idag

Barn älskar också iPad, men på grund av dess högre pris, är det mer sannolikt att vara “låna” föräldrarnas tablett än att lära – det vill säga, spela spel – på egen hand. Och detta faktum ensam kan förklara medan Apple verkar vara iordningställande en mindre iPad, trots Steve Jobs ökända diss av 7-tums tabletter. (Även om privat, han kan ha varit mer mottagliga.)

Bevis på denna känsla kommer i en nyligen genomförd opinionsundersökning av CouponCodes4u. Medan en överväldigande majoritet av de tillfrågade – 78 procent – sade att de hellre få den kommande iPhone 5 (eller vad Apple planerar att kalla det) än en mini iPad, sade 21 procent att de skulle överväga att köpa en mindre iPad för sina barn. Av de tillfrågade, 39 procent redan hade en iPad, som kan förklara varför många inte angelägna om en 7-tums iPad – men också förklara varför mer än en femtedel av de svarande skulle tänka på att köpa en för sina barn.

Du kanske inte tror att ett företag som chic (åtminstone i tech cirklar) som Apple skulle sänka sig till att göra produktbeslut baserat på 10-åringar, men det verkar vettigt när det gäller att växa och ta marknadsandelar. Ser längre än iPod Nano för en billigare, mindre version av en dyr Apple-produkt som skulle mer sannolikt ett barns jul eller födelsedagspresent än dess fullstor syskon. Även om det inte verkar vara stor efterfrågan på en “iPad Mini,” företaget inte vill se fler barn som leker sitt eget Amazon Kindle Fire eller Google Nexus 7 tabletter i stället för att ta tag i iPad bort från sina föräldrar.

Vill du köpa en mindre iPad för ditt barn? Tror du en mini iPad skulle vara en stor hit bland yngre användare? Låt oss veta dina tankar i Talkback nedan.

[Via TabTimes]

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Medan världen klockor iPhone 7, Apple uppdaterar tyst iPad sortiment

Apple iPhone 7 händelse: Med siffrorna

Hur man titta på Apples iPhone händelse lever idag