ServiceNow lanserar företaget appmarknadsplats

Enterprise moln plattform ServiceNow har rullat ut ServiceNow Store, en ny marknad för service management program.

Marknadsplatsen ger kunderna tillgång till både fria och betalappar och integrationer byggda ovanpå ServiceNow molnplattform.

Vid lanseringen kommer butiken har cirka 80 program som utvecklats av tredjeparts ISV, systemintegratörer och tjänsteleverantörer, med gotländska ServiceNow partners Cloud Sherpas och Fruition Partners ledande konstituerande våg av applikationer.

Våra kunder vet att de kan alltid göra mer med ServiceNow men inte alltid har tid eller kompetens att skapa sina egna program “, säger Pat Casey, VP och GM ServiceNow Platform affärsenhet.” Butiken kommer att inspirera kunder genom att tillhandahålla klar -till drivna applikationer för tjänster som de kanske aldrig har trott att de kunde automatisera.

Santa Clara-baserade bolag drar igång sin kundkonferens denna vecka i Las Vegas, men dess fart tog en träff förra veckan efter en lägre än förväntade intäkter utsikterna för innevarande kvartal. Även ServiceNow Q1 var stark, föll aktiekurserna så mycket som 17 procent.

Mer

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Ledande ServiceNow partner förvärvar europeisk närvaro, Integrator utnyttjar ServiceNow att automatisera vård program förvaltning, Cloud Sherpas når ServiceNow projekt milstolpe, Fruition Partners ups ante med ServiceNow Mästarstatus

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin