Sanbolic AppCluster 2,0

Folket på Sanbolic nyligen meddelat AppCluster Version 2.0, en förbättring av dess Melio ™ Enterprise som är inriktad på att utvidga Microsoft SQL Sever. Målet var att öka produkter övergripande tillgänglighet, skalbarhet, tillförlitlighet och gör SQL Server-baserade applikationer mer flexibelt. Lång ordning faktiskt.

Sanbolic®, marknadsledande inom distribuerad datahantering, tillkännagav idag lanseringen av AppCluster version 2.0 (v2.0) – en Microsoft SQL Server särskild modul inom dess Melio ™ Enterprise som utökar smidighet, hög tillgänglighet (HA), och skalbarhet SQL Server arbetsbelastningar över fysiska, virtualiserade och molnbaserade miljöer.

AppCluster v2.0 förbättringar inkluderar

Den nya AppCluster programvarumodul skapades för att ta itu med de utmaningar som många datacenter står inför idag på grund av den fortsatta spridningen av SQL Server installationer. För dessa organisationer har databaskonsolidering blivit ett högt värde och hög prioritet företaget – och kunder efterfrågar en effektiv och kostnadseffektiv lösning.

Sanbolic strategi tillåter SQL Server som ska migreras över ett antal system. Arbetsbelastning önskemål kan balanseras över ett antal SQL Server-instanser för att öka både skalbarhet och prestanda. Sanbolic strategi gör det även möjligt att tillämpa särskilda servicenivåmått till SQL Server-instanser.

Sanbolic har utvecklat en teknik som är både smart och användbar. Om din organisation använder Microsoft SQL Server och du är inte helt nöjd med produktens prestanda, skalbarhet och tillförlitlighet, skulle det vara värt mödan att se en demo.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Lagring Live Migration – Live migrering av data inom och mellan heterogena fysiska och virtuella miljöer, för konsolidering eller för att flytta från proof of concept (PoC) till produktion, utan driftstopp eller störningar i tjänsten, Dynamic Load Balancing – Automatisk eller direkt förvaltas distribution. arbetsbelastning i alla heterogena fysiska och virtuella lagrings tillgångar, för ökad ledningskapacitet, optimering och prestanda, enskild databas Quality of service (QoS) – Automatiserad, policybaserad hantering som identifierar flaskhalsar i realtid och omfördelar resurser för att möta. förändringar i efterfrågan, vilket säkerställer hög tillgänglighet och toppapplikationsprestanda.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Här är vad Sanbolic har att säga om AppCluster Version 2.0

snapshot Analys