Razers galna nya Artemis koncept PC spelkontroll

Razer gillar trycka på kuvertet när det gäller kringutrustning för PC-spelare – och ja, fortfarande existerar massor av dem – men det kan ha överträffat sig med sin senaste idé.

Artemis konceptet controller avtäcktes på E3 denna vecka, och som ni kan se från bilden ovan, det är ungefär lika komplicerat som en styrenhet kan få. Razer tog utmaningen att utforma en regulator som passar för den kommande MechWarrior Online och sprang med den, sammanfogning en force feedback flightstick, en knappsats med ett dussin mekaniska tangenter, och en integrerad 8-tums display.

Eftersom det är ett koncept, vi vet några detaljer om Artemis, som om det kommer även att officiellt lansera och hur mycket det skulle kosta om det gjorde lanseringen. Enligt Engadget, tog det 5 månader bara för att bygga en prototyp, och eftersom spelet det är byggt kring är fortfarande i beta, kommer regulatorn inte att vara tillgänglig under en längre tid.

Men Artemis är bara den senaste i en rad allt mer komplicerade regulatorer för PC-spel, från möss med flera programmerbara knappar till motion control system, vilket bevisar att konsoler, iPads och smartphones inte helt har utplånats PC-spel ännu . Vad tycker du om Artemis konceptet controller? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Microsofts Windows 10 “Redstone 2 test build 14915 nu tillgänglig för datorer, telefoner

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, Windows 10, Microsoft Windows 10 “Redstone 2 test bygga 14915 nu tillgänglig för persondatorer, telefoner