PicoPro: Ta din pitch på vägen

Många väg krigare lång tolereras reser med en skrymmande projektor för att ge presentationer på vägen. Då pico-projektorer började dyka upp, små mobila projektorer som lovat att göra samma jobb som dessa jättar,. (Celluon)

Tyvärr har pico projektorer aldrig uppfyllt affärsresenären dröm att ersätta standard projektorn. Pico-projektorer har till stor del misslyckats med att leverera stora, skarpa bilder för att projicera på en skärm.

Vid CES i år Celluon visade en pico projektor som såg ut att äntligen göra vad andra hade misslyckats med att åstadkomma. Den PicoPro använder laser i stället för standard lysdioder för att projicera presentationer från en bärbar dator eller annan mobil enhet på den stora skärmen. Med hjälp av laser ger en kontrast på 80.000 till en enligt företaget, jämfört med 2000 till 1 från andra pico-projektorer.

Den PicoPro kommer snart och recensioner är gynnsamma. Den lilla gadget som passar i handen projicerar skarpa bilder synliga även i upplysta rum. Kvaliteten är inte bara bra för typiska presentationer men hanterar HD-video (1920 x 720p på 16: 9 widescreen).

Det uppladdningsbara gadget kan spela i två timmar trådlöst på en laddning av batteriet, eller längre än tre timmar när ansluten till HDMI. Det är ganska bra för en enhet som är bara 6,7 ​​uns.

När PicoPro börjar säljas snart kommer att finnas tillgängliga i flera konfigurationer börjar på $ 350.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

31 sätt att förbättra din iPhone batteritid, för företag, till mobila enheter om blir irrelevant, Tio skäl att ändå överväga en grundläggande flip-telefon i dagens smartphone världen

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien