Verizon rullar ut LTE Advanced nätverk

Verizon på måndagen rullade ut sin LTE Advanced nätverk, dubbning det största och snabbaste LTE-nät någonsin.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Det nya nätet finns nu i 461 städer, som täcker 90 procent av den amerikanska befolkningen. Nätverket lovar 50 procent snabbare topphastigheter för kunder med LTE Advanced-kompatibla enheter. Det finns för närvarande 39 LTE ​​Advanced-kapabla telefoner och tabletter på nätet, bland annat Samsung Galaxy S6 och S7, Moto Droids och iPhone. Nya enheter från Apple, Samsung, LG och andra tillverkare kommer också att LTE Advanced-kapabel.

Det fungerar genom att använda två eller tre bandbredd kanaler på en gång för att skicka mobil data över nätverket.

Föreställ dig en väg med flera körfält där, när du väljer en bana, det är den fil du kör i. Det beskriver vår prisbelönta 4G LTE-nätverk “, förklarar Nicki Palmer, Verizon chefs trådlösa nätverkstekniker, i ett uttalande.” Fortsatt metafor, gör Verizon LTE Advanced bilar att byta fil på ett effektivt och felfritt, balansera trafikflödet och få förare till sina destinationer mer effektivt. Det betyder bländande snabba dataöverföringar när du behöver det mest.

Tvåkanalig bärare aggregering har visat toppnedladdningshastigheter på upp till 225Mbps, sade Verizon, medan tre-kanal bärare aggregation kan nå hastigheter större än 300Mbps. Verizon kunder kommer fortfarande typiskt se nedladdningshastigheter på fem till 12 Mbps.

För att motverka en nationell motvilja mot digitala betalningar av något slag, har den norditalienska staden Bergamo tagit saken i egna händer, med vissa positiva resultat.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien