UXC vinner Queensland Rail SAP-integration roll

Queensland Rail har väckt den systemintegratören UXC att hjälpa till med sin kapitalförvaltning projekt.

Stora datamängder, Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant, stora datamängder, SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse, SAP, Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award, stora datamängder, SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget

UXC SAP integrationsprojektet verksamhet UXC Syre utföra arbetet, som kommer att se Queensland Rail affärs förbättringar och förändringsprogram integrerade i SAP: s ERP-plattform.

UXC har inte avslöjat besittningsrätt eller värdet av affären, men har noterat att “multi-år” Avtalet omfattar den ursprungliga utformningen och Blueprinting att integrera Queensland Rail system och dess användning.

“Kombinationen av ett starkt partnerskap sätt att arbeta med Queensland Rail, djupet och flexibiliteten hos UXC Oxygen SAP kapacitet, stark kulturell passform, och den starka inriktningen med SAP som en partner var nyckelfaktorer i tilldelas kontraktet,” UXC hantera regissören Cris Nicolli sade i ett uttalande.

UXC nyligen vunnit en, kontrakt med Queensland hälsa, som sin främsta systemintegratör för teleprodukter och tjänster.

Undersökning säger SAP HANA ger besparingar, och det är förmodligen sant

SAP lanserar HANA skyddad version av Business Warehouse

Vinnarna tillkännages för SAP HANA Innovation Award

SAP investerar i Vivanda, en digitaliserings mat, stora databolaget