Taxiforsure strävar efter att vara en one-stop app för Indien hytter

Under de senaste åren har radiohytter blivit mycket populär och utbredd över hela Indien. Det var pionjärer som började med den här tjänsten och nu finns det så många tjänsteleverantörer som du misslyckas med att räkna dem på spetsen av fingrarna.

Med företagsledare och intercity resenärer över olika delar av landet ökar, är det alltid svårt att få en radio cab till en valfri destination tillgängliga omedelbart. Också det är en smärta att hålla koll på de olika tjänsteleverantörer och deras telefonnummer trots att de är pnemonic vänlig. Det är där denna start från Bangalore kommer in i bilden. Huruvida en hyrbil eller en radio taxi eller något annat relaterat till en taxi, hoppas de att vara där för att ge dig de bokning alternativ.

Som du ska läsa på deras hemsida det hela började med den typiska “in-a-bar”, “on-the-servetten” kväll. “Vi höll faktiskt diskuterar om huruvida att bli en meta-sökmotor och en tanke ledde till en annan och voila, vi snubblat över idén att vara en nyhetsläsare för radiotaxinäringen i Indien”, säger Aprameya Radhakrishna och Raghunandan G., den grundare av företaget.

Lanserades i juni 2011 de har verkligen kommit långt under de senaste två åren.

TaxiForSure: “TaxiForSure är en aggregator av taxibilar i Indien, för närvarande i Delhi och Bangalore vår mobilapp möjliggör bokning av en taxi med bara två kranar Vi hjälper kunder hagel närmaste taxi till deras plocka upp plats på önskad tid på… däremot hjälper vår chaufför ansökan förare tjäna mer och minskar unhired körsträcka och tid. ”

Vi är en teknologiplattform och möjliggör att alla operatörer [märkesvaror och lokala] för att hantera sin flotta av bilar. Vi har en app som hjälper kunder bok taxi med bara två kranar. Det finns inga sammanställare på marknaden som samlar både märkesvaror och lokala taxibolag under ett paraply.

Corporate kontor publiken, ofta flygblad, resenärer, pub trattar. Vi gör cirka 2000 bokningar per dag över Bangalore och Delhi.

Vi finansieras av Accel Partners, Helion Ventures och Blume Ventures. Hittills har det varit US $ 4.000.000 investerat i bolaget. Vi vill vara i 15 städer med 2015.

Vi har en extremt öppen och transparent kultur. Vi började som en två-man team och idag är ett starkt team på 240 personer spridda över Delhi och Bangalore,. Grundarna Aprameya och Raghunandan kan nås på Twitter.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Google köper Apigee för $ 625.000.000

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, utvecklare, Google köper Apigee för $ 625.000.000, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, säkerhet, Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra år stasis

Vilket problem har din start adress?

Adobe reanimates NPAPI Flash för Linux efter fyra års stasis

Alla konkurrenter på marknaden? Vad gör din produkt sticker ut?

Vem är din målgrupp? Vem skulle sluta använda Taxiforsure oftare?

Kan du dela information om din finansiering och dina framtidsplaner mot tillväxt?

Berätta lite om ditt lag och själv.