Schneider Electric lanserar först DCIM lösning med Intel Virtual Gateway

Förra månaden, jag låta dig veta om Intel Virtual Gateway SDK som hade släppts för att tillåta utvecklare att integrera in och ut ur bandbredd KVM funktioner i sina hanteringsprogram. Tja det tog inte lång tid för förvaltnings leverantörer att börja dra nytta av tekniken och denna vecka Schneider Electric lagt till IVG förmåga att deras StruxureWare for Data Center suite.

Lägga denna modul till deras Operation svit har gett DCIM lösning förmågan att ge full server livscykel tillgång och makt cykling förmåga, mer än bara ett virtuellt tangentbord och mus gränssnitt StruxureWare för datacenter bryter DCIM paketet i tre separata områden, Operations, kontroll och integration. Deras företag Produkten innehåller en portal och en resurs rådgivare, liksom.

Heter Data Center Operation: Server Tillgång den nya modulen ger i och utanför bandet förvaltning, makt cykling, plats synlighet, en till många enhetskontroll, klientåtkomst via RDP, SSH och VNC, flera leverantörer stöd, och naturligtvis, KVM via mjukvara till enheter som stöds. Schneider Electric förväntar genomföra denna mjukvarulösning för att minska teknikkostnaderna med upp till 50%. Produkten varelser sjöfart nästa fredag.

IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Datacenter, IBM lanserar nya Linux, Power8, OpenPower system, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Delta sätter prislapp på system strömavbrott: $ 150 miljoner före skatt inkomst, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar