? Koreanska Högsta domstolen ex-Samsung anställd leukemifall inte arbetsrelaterad

Högsta domstolen i Sydkorea har fällt familjer ex-Samsung anställda som dog av leukemi som begärde ersättning för arbetsskador.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning,? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Domstolen godtog besvärs domstolens dom mot de tre familjemedlemmarna påstående att cancer orsakades av att arbeta på Samsungs halvledarfabrik i dräkten inlämnad mot Korea arbetstagarens ersättning och socialt stöd.

Fem familjemedlemmar inlämnad första ansökan om arbetsrelaterad ersättning till tjänsten 2007-2008, men avvisades på grund av att det inte fanns några bevis för ett orsakssamband mellan cancer och arbetar på Samsungs halvledaranläggning.

Familjemedlemmarna har påstått att arbeta på Samsungs fabrik var orsaken till sjukdomar.

Men underrätten och appellationsdomstolen, för tre av de familjemedlemmar, sade att det var svårt att slutgiltigt bedöma om det fanns kontinuerlig exponering för farliga kemikalier och att det orsakade livshotande sjukdomar.

För de två andra familjer, men domstolarna sade att det var tillräckligt för att döma att exponeringen för arbetsmiljön kan ha varit en katalysator för cancer.

Sedan den första leukemi fallet höjdes 2007, och efter år av att förneka ansvaret för arbetar sjukdomar, ursäktade företaget 2014 och lovade att kompensera familjer före detta anställda. Sedan dess har det skapat en $ 85.000.000 kompensationsfond och har betalat de drabbade.

Det har bildats en tredje part revisionskommitté som kommer att övervaka Samsungs halvledarverksamhet för att se till att de är fara säkra.

Tidigare denna månad förnekade Sydkoreas arbetsministeriet den återupptas sitt beslut att neka tillgång till information som anses affärshemlighet efter förfrågningar från familjemedlemmar före detta anställd.

Säkerhet;? Perth cop nås begränsad dator, Enterprise Software;? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL, Banking, Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

En Samsung talesman avböjde att kommentera domen.

? Perth cop nås begränsad dator

? Linus Torvalds “hatkärlek med GPL

Google vill garanterat förhandling skydd mot Australiens storbankerna

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord