Handla online hos Dell för bärbara alternativ

Jag beställde nyligen två Dell Studio bärbara datorer på nätet och jag blev positivt överraskad av den mängd olika alternativ som erbjuds.

Här är några alternativ för dem som är intresserade

Välj din CPU, RAM, hårddisk: Du kan justera alternativen och få omedelbar feedback på den totala kostnaden för den bärbara datorn. Vanligtvis ska jag köpa den maximala RAM (dvs 4GB) och få den snabbaste processorn (Core 2 Duo) min budget har råd med, eftersom de snabbare processorer tenderar att vara mycket dyra och är förmodligen inte kostnadseffektivt.

Windows Vista och Microsoft Office: Andra märken av bärbara datorer är förinstallerade med en specifik version av Vista (som Vista Home Basic) och uppgradera till en annan utgåva kan vara ett besvär. Med Dell, valde jag att förinstallera Vista Ultimate eftersom det erbjuds de alternativ som jag behövde (som backup och multimedia).

Skärmstorlek (15- eller 17-tums), upplösning och bakgrundsbelysning: Du kan välja en högre skärmupplösning (upp till 1440 x 900 bildpunkter för 15-tums skärmar) med WLED bakgrundsbelysning, som är ljusare än de äldre CCFL bakgrundsbelysta skärmar.

Blu-ray-enhet: Nu kan du överföra stora filer och titta på HD-filmer med Blu-ray-skivor och en Blu-ray-enhet på din bärbara dator. Dell har en direktmatad Blu-ray-enhet som ser snygg.

Bakgrundsbelyst tangentbord: Med en bakgrundsbelyst tangentbord tangenterna kan lysa i mörkret och låter dig arbeta i svag belysning. Det är bra för att arbeta på natten flygningar.

Utökad servicepaket: till ett rimligt pris, Dell erbjuder upp till tre års natt och helg service på plats och oavsiktliga skydd skador. Om du är beroende på din bärbara dator för affärskritiska arbete, det är nog en bra idé att få plats hjälp när du har allvarliga problem med din bärbara dator. Nyligen hade jag problem att starta Windows Vista på min Sony bärbar dator, jag önskar att jag hade plats hjälp.

Färg: Anpassa din bärbara dator genom att välja din färg. Jag kunde välja från 16 färgkombinationer.

Nackdelen för att ha en mängd olika alternativ att välja mellan? Du måste vänta lite längre för Dell att montera din egen bärbara dator. Jag beställde två 15-tums Dell Studio bärbara datorer i två olika färger, båda levererades tillsammans i cirka två veckor (tillsammans med två Belkin Messenger Bags som jag beställde som tillval).

Hittills har jag inte haft problem med bärbara datorer och datorer som jag beställde online från Dell. Så du kan räkna mig som en nöjd Dell kund.

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Kan framtiden för Android vara Windows?

Windows 10 tips: Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick

Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela, Microsoft, Kan framtiden för Android vara Windows, Windows 10, Windows 10 tips : Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick