? Apple blir magnetiska iPad monter patent så två iPads kan bli en laptop

Den nya patent visar hur två iPads kan konfigureras som en bärbar dator,. Apple

Varför bära runt en MacBook Air eller ens en iPad Pro med ett tangentbord när du kan hålla två iPads tillsammans och göra en av dem ett tangentbord?

Apple har nu fått ett patent för sin syn på begreppet super starkt magnetfält monter som är kraftigare och mer mångsidig än den traditionella vikbara iPad täcker.

Enligt patent beviljat i dag, har IPAD magnetiska fästpunkter använts nästan uteslutande för vikbar iPad täcker. Men de är inte så användbar som ett fäste, säg, för bil eller en stationär övning enhet.

“Denna fråga kan lösas genom att utforma en styvare fästtillbehör konfigureras för att matcha upp med magneterna inbyggda i surfplattan,” patent anteckningar.

Apple har beviljats ​​ett patent som kan leda vägen till en fullt flexibel iPhone som faktiskt är byggd för att böja i fickan.

Möjligheterna för iPad och magnetiska manick är oändliga. Redan 2011 när patentansökan först in till US Patent and Trademark Office, planerade Apple det är fäst vid utöva maskiner, i fordon, som används i restauranger, på notställ och mer.

Apples iPad monter skulle inte använda bara någon gammal magnet, som kan orsaka skador på närliggande magnetiserade föremål, såsom de magnetiska ränder på kreditkort det försöker att ersätta med iPhone och Apple Pay. För att förhindra detta, föreslår det med sällsynta jordartsmagneter, de starkaste typen är neodymium magneter som kan “kanaliseras i en väldefinierad riktningsmönster”.

Apples patent telefon där böjning är en funktion, inte ett fel, Apple beviljade VR headset patent, inte kan få en anslutning? Apple patentsystemet för att låta dig tillbaka med en vän i stället

Äpple beskriver hållaranordningen sig som har en koppliknande funktion i vilken iPad är slitsad in i och hålls på plats genom magnetisk kraft.

Patentet illustrerar några av tankarna på Apple bakom olika enheter typer har gjorts under årens lopp, från klockan till iPhone, iPad, MacBook och iMac.

Apple marknadsföring chef Phil Schiller nyligen påpekade: “Det är en uppgift för den mindre enheten för att försöka övertyga dig om att det kan uppfylla de flesta av de behov du har för större enhet.”

I linje, en av flera utföranden patentet konturer omfattar magnetiska monter monterad på ett stativ så att en fotograf eller videographer kan granska medier som de är fattas, efter sändning till iPad trådlöst.

Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell, Apple, vill det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik, rörlighet, i ny rörelse, kommer Apple inte avslöja öppning weekend iPhone 7 försäljning, innovation, Apples misslyckades mode chansning

“På detta sätt en ljus och bärbara sekundära displayen kan enkelt konfigureras för att granska och exponera varor utan att behöva ta med en större bärbar eller stationär dator,” Apple noterar.

Patentet visar också hur Apples tänkande om iPad har förändrats sedan dess, särskilt med den senaste lanseringen av iPad Pro med ett tangentbord och penna.

Enligt patentet kan den magnetiska monter fungera så att ansluta två iPads tillsammans i “mer av en bärbar dator arrangemang” med en portion som displayen och andra som tangentbordet.

“Utan den extra magnetiska kraften möjliggörs av koppartiet av tabletthållaren tabletthållaren inte skulle vara tillräckligt starkt för att upprätthålla en tablett i orienteringen som normalt bärs av en bärbar datorskärmen. På detta sätt den beskrivna utföringsformen tillåter en användare med två tablett anordningar för att konfigurera ett virtuellt tangentbord på en surfplattan med ett arbetsdokument om den andra tablett display “, noterar.

Som med alla beviljade patent det återstår att se om Apple verkligen producerar uppfinningen.

äppel patent

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Gilla det eller inte, Apple verkligen har “mod” som krävs för att dumpa föråldrad teknik

I nya drag, kommer Apple inte avslöja öppna helgen iPhone 7 försäljning

Apples misslyckades mode chansning

Apple patent telefon där böjning är en funktion, inte ett fel