Berätta om dina molntjänster

Förra året webbplatsen Storbritannien körde en “traditionell” service och tillförlitlighet undersökning, titta på dekstop datorer, bärbara datorer, smartphones, servrar och så vidare. Detta år, liksom att minska storleken på enkäten (vi uppskattar att du kan drabbas av “undersökning trötthet), vi erkänner den stora senaste trenden inom IT genom uteslutande koncentrerar sig på molntjänster.

Konvergensen av virtualistion teknik, snabb bredbandsanslutning och en utmanande ekonomiska klimatet har orsakat många organisationer att anta eller överväga att anta, outsourcade IT-tjänster, nås via Internet, som ett sätt att minimera kostnaderna för att göra affärer och maximera flexibiliteten.

Men hur väl molntjänster arbetar i praktiken? Det är där du kommer in: våra 15 minuters undersökning söker dina erfarenheter med Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) och Software as a Service (SaaS). Dina kommentarer kommer att analyseras, summeras och presenteras på denna plats i sinom tid.

Även om det fortfarande finns 30 frågor i undersökningen, inte alla kan vara relevant. Vi har delat upp det i sektioner, och om ett (Platform as a Service, till exempel) inte gäller för din organisation, gärna hoppa över det och gå vidare.

Vi hör en hel del hype och varmluft om molnet. Hjälp oss att se vad som faktiskt händer, just nu, i affärer genom att fylla i vår enkät.

Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet

Microsoft pigg, först ta: Skapa engagerande innehåll på din smartphone

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

Hands-on med Plantronics Backbeat GO 3 och Voyager 5200 headset: Perfekt för den nya Apple iPhone

Rörlighet, Hands-on med en Samsung Galaxy S7 Edge på Republic Wireless: En bättre Wi-Fi-samtal erfarenhet, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, rörlighet, Hands-on med Plantronics Backbeat GO 3 och Voyager 5200 headset: perfekt för den nya Apple iPhone